6 kommentarer om “Rosenmetoden, la kroppen fortelle hva hodet har glemt.

  1. Gratulerer med egen nettside og egen praksis! Ønsker deg mange klienter som får lov til å kjenne effekten av respektfull berøring som rosenmetoden representerer!

  2. Jeg har hatt noen behandlinger nå – det føles godt, av og til har jeg hatt store spenninger i ettertid, men det tror jeg begynner å løse seg, har en kropp som ingen fysioterapeut har klart å løsne, det tar nok tid hos Sonja med rosenterapien også, men føler at en og en kroppsdel begynner å puste igjen. Og at jeg blir roligere inni meg i løpet av behandlingen. Det er mye i meg som ikke har begynt å «puste» enda – men det går framover, kroppen min forteller meg at jeg har funnet riktig behandling, takk Sonja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *