6 kommentarer til “Rosenmetoden, la kroppen fortelle hva hodet har glemt.

  1. Lykke til med bedriften, kjære søster. Av erfaringen jeg har av behandlingen din, bør dette gå veldig bra. Klem

  2. Gratulerer med egen nettside og egen praksis! Ønsker deg mange klienter som får lov til å kjenne effekten av respektfull berøring som rosenmetoden representerer!

  3. Jeg har hatt noen behandlinger nå – det føles godt, av og til har jeg hatt store spenninger i ettertid, men det tror jeg begynner å løse seg, har en kropp som ingen fysioterapeut har klart å løsne, det tar nok tid hos Sonja med rosenterapien også, men føler at en og en kroppsdel begynner å puste igjen. Og at jeg blir roligere inni meg i løpet av behandlingen. Det er mye i meg som ikke har begynt å «puste» enda – men det går framover, kroppen min forteller meg at jeg har funnet riktig behandling, takk Sonja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *